Hochzeitsfotograf Niederlande – Bruidsfotograaf Nederland Anma Koy Photography

autumn bouquet by anma koy photography

Hello en Goededag! My name is Anna and I am a Fine Art Wedding Photographer from Hamburg – But: I used to live in the Netherlands for 4 years! I studied in Groningen, where I made my bachelor in Kunsten, Cultuur en Media. I still speak fluent Dutch. I photographed my first wedding in Holland, when I captured the day of Harma and Arnout in Assen.  I love the Netherlands! I feel very at home and if I get booked for a shooting or wedding day there, it makes me extra happy, because I can visit my friends in Groningen and Rotterdam.

Are you looking for a wedding or portrait photographer that speaks German, Dutch and English? Then feel free to get in touch! I would love to get to know you and maybe photograph your wedding in the beautiful Netherlands!

NL:

Mijn naam is Anna-Maria en ik ben fotograaf. Met enorm veel plezier leg ik hele bijzondere momenten vast: bruiloften, newbornshoots en zwangerschappen. Op dit moment begin ik meer en meer analoog te fotograferen want de look van film is waar ik van hou. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en om daar soms zelfs vriendschappen aan over te houden. Ik hou van de mooie styling op bruiloften, die toch elke keer weer anders is. Mijn favoriete stijl is al fresco, dus bruiloften, die organisch en mooi zijn geplant met veel florale decoraties. Ik geniet er enorm van en vind het bijzonder dat mensen mij vertrouwen om hun liefdesverhaal vast te leggen.

Samen met mijn vriend woon ik in Hamburg, waar de dagen worden gevuld met fotografie, het geven en bijwonen van workshops en creatief zijn met kalligrafie. Ik vind het ook fantastisch om te reizen. Ik heb vier jaar in Groningen, NL gewoond en mijn studie Kunsten, Cultuur en Media afgerond. Naar Nederland te komen is ook altijd een stukje thuis komen.

Neem contact op via het contact formulier of mail mij via info@annamariakoy.com

 

This was a shoot I did recently with Claudi and Pascal in the dunes close to Zandvoort:

love shoot zandvoort nederland anma koy photography